Razii în mai multe localități constănțene, soldate cu amenzi de mii de lei

256
Razii în mai multe localități constănțene, soldate cu amenzi de mii de lei - xactiune-1663243814.jpeg

Articole de la același autor

La data de 14 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, respectiv prevenirea actelor de prostituție. În urma activităților, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, toate la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, ai Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai și ai Secției 3 Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, precum și a faptelor antisociale. În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.200 de lei, dintre care 7 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 3 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, precum și a faptelor antisociale. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.400 de lei, dintre care dintre care 5 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 1 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, în zona de competență. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.700 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7359 secunde