Divizia A la handbal feminin, etapa a doua

CSU Neptun primeşte vizita unui adversar modest, Spartac Bucureşti

139
CSU Neptun primeşte vizita unui adversar modest, Spartac Bucureşti - 1-1663244211.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa se pregăteşte să susţină partida cu ACS Spartac Bucureşti, programată sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a doua a Diviziei A, Seria A.

După succesul din runda inaugurală, scor 32-28 pe terenul celor de la CS Rapid Bucureşti II, constănţencele îşi doresc o nouă victorie care să le menţină în plutonul fruntaş al clasamentului. O victorie previzibilă de altfel, Spartac fiind spulberată la debut, scor 15-42, pe teren propriu, de la HC Dunărea Brăila II.

Meciul CSU Neptun - Spartac va fi condus de brigada brăileană Alin Popescu / Andrei Trică.

XXX

CSU Neptun este vicecampioană la beach-handball. La Campionatele Naţionale de la Mamaia, jucătoarele antrenate de Lăcrămioara Ilie au ajuns până în finală, unde au întâlnit echipa din Deva, cedând cu 0-2. Mara Gheorghe a fost desemnată MVP-ul competiţiei feminine.

Lotul Neptunului a fost format din: Ştefania Surducan, Maria Ilie, Dana Matei, Mihaela Stănciulescu, Ariana Cercel, Mara Gheorghe, Claudia Nedelcu, Emanuela Ivaşcu, Daiana Milea, Georgiana Tănase şi Andreea Pintilie (accidentată).

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6376 secunde