Percheziţii de amploare la Constanţa! Sunt vizate persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

334
1
Percheziţii de amploare la Constanţa! Sunt vizate persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc - perchezitii-1663673217.jpg
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog au desfășurat acțiuni la un festival de muzică electronică, organizat într-o stațiune din județul Constanța.


Astfel, în perioada 15-20 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au întocmit 10 dosare de cercetare penală, în care sunt cercetate 23 de persoane.


Totodată, polițiștii au pus în aplicate 9 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.


În urma activităților, au fost descoperite și ridicate 126 de comprimate de ecstasy, 46 de grame de cocaină, 42 de grame de psilocine (ciuperci halucinogene), 94 de grame de cannabis, 8 grame și 2 doze de amfetamină, 6 grame MDMA și o doză de ketamină.


În urma administrării probatoriului în cauză, 2 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv, pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Alexandru
20 septembrie
Distribuitor al consumator de droguri

Extindeți perchezițiile domiciliare și în Costinești la familia Bălan Alexandru, str .Tineretului ,Nr .108, Costinești ,(domiciliul fratelui său Bălan Virgil) preocuparea lui de bază se ocupă în special de trafic și consum (mai ales acum când clubul Rakada de pe faleza Costinești s-a închis până la anul), altă activitate de a câștiga repede și sigur nu are.Se ascunde în spatele funcției de Președinte al APC Costinești pus de Horia Constantinescu,cunoscand-ul de interlop și potențial afacerist in domeniu.

Pagina a fost generata in 0.2933 secunde