100.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

317
2
100.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI - 220912113917big2-1662973347.jpeg

Articole recomandate

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sprijiniți de specialiști din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj, au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Spinuș, județul Bihor, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism, 100.000 de țigarete (5.000 de pachete), netimbrate ori cu timbru neconform, provenite din contrabandă.

Prejudiciul cauzat astfel bugetului consolidat al statului a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei.

Cele 100.000 de țigarete netimbrate, 323 de lei, bani descoperiți asupra bărbatului de 41 de ani, în legătură cu care există bănuiala că provin din contrabandă cu țigarete, precum și autoturismul folosit pentru transportul acestora, au fost indisponibilizate, urmând a face obiectul confiscării speciale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au reținut pe bărbatul de 41 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă asimilată.

foto: Politia Romana


Comentează știrea

Maricica FRIPTURICA
12 septembrie 2022
Atletism

Bravo, e record satesc ! Pt. record local, se cronometreaza timpul de predare al prazii la Centrul de Transformare Klein din Düsseldorf. Tot Inainte !

Mirabela INSPECTORITA
12 septembrie 2022
Din invataturile lui Zgripti

Grupul este Spaima Spaimelor, eu am fugit de acolo dupa 3 saptamani. Tot bine a fost ca am dat de sorsa, Surogatul Muma Padurii. Adica, dragii mei articolul e bun, actiunea buna, captura la fel, chiar si poza impresionanta. Sare in ochi la rubrica. Cine vede, aude si bine si isi face treaba cum trebuie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2855 secunde