Şoferul care a lovit doi tineri cu maşina şi nu a oprit, identificat de poliţişti

240
Şoferul care a lovit doi tineri cu maşina şi nu a oprit, identificat de poliţişti - facpolitie-1662966945.jpg
Poliţiştii din Sibiu l-au identificat pe şoferul care a lovit cu maşina doi tineri pe DN 7, duminică seara, apoi şi-a continuat drumul, scrie Agerpres.


"În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii rutieri, la scurt timp după producerea accidentului s-a reuşit identificarea atât a autoturismului implicat, cat şi a conducătorului auto, respectiv un bărbat de 48 de ani, din Cisnădie", a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.


Conform aceleiaşi surse, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Doi tineri au fost loviţi de un autoturism, duminică seara, în timp ce traversau strada, şoferul continuându-şi drumul. Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în localitatea Tălmaciu.


"Cei doi tineri, în vârstă de 16 şi 21 de ani, au fost accidentaţi şi transportaţi conştienţi la UPU Sibiu. Conducătorul autoturismului nu a oprit imediat după producerea accidentului rutier şi şi-a continuat deplasarea pe DN 7, având direcţia de deplasare spre judeţul Vâlcea. Poliţiştii rutieri desfăşoară activităţile specifice în vederea depistării acestuia în trafic şi luării măsurilor legale care se impun", au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.


Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu, tânărul în vârstă de 16 ani a suferit o fractură de membru superior şi un traumatism cranio-cerebral acut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5731 secunde