Traficant de droguri din Năvodari, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

269
Traficant de droguri din Năvodari, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - xtraficantmandat-1661950871.jpg
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Suspectul este acuzat că, începând cu anul 2020, alături de alți doi bărbați, de 21 și respectiv 25 de ani, și o femeie de 47 de ani, au procurat cantități mari de cannabis și le-au pus în vânzare. „Capul” rețelei de traficanți era bărbatul de 33 de ani, susțin anchetatorii. În luna februarie, suspectul a fost arestat preventiv, dar afacerea ilegală a continuat să fie condusă prin intermediul concubinei de 30 de ani, care avea rolul de a transmite sarcinile către ceilalți membrii ai grupării, aflați în libertate. Pe 25 august, polițiștii au descins în mai multe percheziții, în Constanța și Năvodari, în urma cărora au descoperit peste două kilograme de cannabis, cocaină, 29 de grame MDMA, 7 comprimate ecstasy, 3-CMC, 35,6 grame Alpha PhiP, 21,6 grame rezină de cannabis, 95.430 de lei, 3.100 de euro, 100 de lire sterline, 24 de telefoane mobile, șase cântare de precizie, un pistol de tip airsoft, cu bile, 20 de cutii materiale pirotehnice și alte bunuri cu valoare probatorie.

Suspectul a fost reținut și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2471 secunde