Fenomen periculos. Dependenți de droguri se aruncă în fața mașinilor, pentru a înscena un accident și a obține bani

1211
Fenomen periculos. Dependenți de droguri se aruncă în fața mașinilor, pentru a înscena un accident și a obține bani - fenomen-1666111123.jpg

Articole de la același autor

Mulți șoferi din București se confruntă cu un fenomen care devine din ce în ce mai răspândit, după ce tot mai multe persoane au început să se arunce în fața mașinilor, pe trecerile pentru pietoni. Polițiștii spun că persoanele aflate la volan nu trebuie să intre în panică, ci să sune imediat la numărul de urgență 112, pentru că nu au de a face cu un accident rutier, ci cu o tentativă de șantaj, potrivit Gândul


„Atragem atenţia conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să acorde o atenţie deosebită în apropierea trecerilor de pietoni, de asemenea. În situaţiile în care pietonii sau conducătorii auto sunt implicaţi în evenimente, avem rugămintea ca aceştia să apeleze de urgenţă numărul 112”, a declarat Oana Pârvan, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră.



Majoritatea celor care riscă să fie grav răniți și se aruncă în fața mașinilor sunt, în general, oameni săraci, majoritatea persoane fără adăpost, care încearcă, astfel, să facă rost de bani pentru droguri.


De cele mai multe ori, acești oameni se trântesc pe trecerile pentru pietoni atunci când autoturismele sunt deja oprite, apoi încep să țipe ca și cum ar fi suferit fracturi sau se agață strigând de mașina în fața căreia s-au aruncat.

În alte situații, mai complicate pentru șoferi, mașinile sunt înconjurate după așa-zisul accident de persoane aflate în apropiere, care încep să strige.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2339 secunde