Șoferi drogați cu cannabis, depistați pe șoselele din Constanța

135
Șoferi drogați cu cannabis, depistați pe șoselele din Constanța - xrutierainfractiuni-1667387266.jpg
Polițiștii rutieri au constatat mai multe infracțiuni în traficul din județul Constanța, în cursul zilei de marți, 1 noiembrie. Astfel, în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

De asemenea, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din localitatea Stupina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4258 secunde