Din nou controale în traficul din Constanţa! S-a lăsat cu amenzi şi certificate reţinute

254
1
Din nou controale în traficul din Constanţa! S-a lăsat cu amenzi şi certificate reţinute - xdinnoucontroaleintrafic-1666954203.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, Registrul Auto Român dădea publicităţii bilanţul ultimelor şase luni de verificări ale maşinilor, din punct de vedere tehnic. În județul Constanța au fost analizate, în perioada menționată, 882 vehicule. Dintre acestea, 74,04% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 86 (9,75%) prezentau pericol iminent de accident. Între timp, şi poliţia a luat la bani mărunţi maşinile din traficul constănţean, iar neregulile nu au lipsit.


„La data de 27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au desfășurat o acțiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor, în municipiul Constanța.


În urma activităților, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.600 de lei, dintre care trei pentru defecțiuni tehnice, patru pentru nepurtarea centurii de siguranță și două pentru folosirea telefonului mobil. Totodată, au fost reținute trei certificate de înmatriculare.”, spun oamenii legii.






Comentează știrea

marian
28 octombrie 2022
Cat mai multe controale RAR, pe strazile Constantei !

Foarte bine ! Sa fie facute cat mai multe controale, de catre RAR si politie, pe strazile Constantei ! Orasul este plin de masini foarte uzate care pun in pericol viata tuturor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3616 secunde