Deputatul REPER Cristina Rizea îşi inaugurează cabinetul parlamentar de la Constanţa

875
Deputatul REPER Cristina Rizea îşi inaugurează cabinetul parlamentar de la Constanţa - cristinarizea-1666954678.jpg
Duminică și luni, 30 și 31 octombrie, va avea loc, la Constanța, lansarea filialei locale a Partidului REPER.

Evenimentul va începe duminică seară, de la ora 18:00, la Hotel Continental Forum, când este programată o întâlnire între tinerii constănțeni și deputata Cristina Rizea, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache, parlamentarii Oana Cambera, Andrei Lupu, Alin Prunean și Cristi Ichim, membri și simpatizanți ai partidului REPER.

Întâlnirea se vrea una deschisă, neprotocolară în care principala temă de discuție să se concentreze pe modul în care tinerii constănțeni își văd viitorul în orașul de la malul mării, despre ce i-ar face să plece și mai ales despre ce i-ar face să rămână și mai ales, cum pot politicienii și administrația locală să lucreze mai bine astfel încât ei să-și proiecteze un viitor, aici, la Constanța.

Luni, 31 octombrie, este ziua destinată inaugurării sediului REPER Constanța și a cabinetului parlamentar al deputatei Cristina Rizea aflate pe Bulevardul Mamaia, nr. 85, unde între orele 09:30-10:30 va avea loc conferința de presă susținută de Ramona Strugariu, co-președintă REPER, Cristina Rizea, deputată REPER de Constanța și Dragoș Tudorache, europarlamentar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5446 secunde