Sute de kilograme de carne de cal, confiscate de polițiștii de frontieră

183
1

Articole de la același autor

Un constănțean de 27 de ani este anchetat de polițiștii de frontieră, acesta "colecționând" infracțiuni. Suspectul, Memet C., se afla la volanul unui Renault cu numere de Germania, când a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Punctul Poliției de Frontieră Midia. În urma verificărilor, s-a descoperit că mașina pe care o conducea era radiată din circulație de autoritățile germane din 26 martie 2013. Suspectul a afirmat că nu știa despre radiere, căci este mașina unui amic, pe care doar a îm-prumutat-o. Însă, nu a mai avut ce justificare să dea când oamenii legii l-au luat la întrebări de ce s-a urcat la volan, de vreme ce nu avea permis auto. 


Mai mult, în portbagajul autoturismului au fost găsite 400 de kilograme de carne de cal, sub formă de carcase, pentru care nici șoferul, nici individul care-l însoțea, nu aveau acte justificative.
 
În consecință, carnea a fost confiscată de Direcția Sanitar Veterinară Constanța, șoferul a fost amendat cu 1.500 de lei de către specialiștii respectivei instituții și s-a ales și cu dosar penal pentru conducere fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat.


Comentează știrea

ionela
12 mai 2015
carnea de cal

Nu cuva mergea la Gepeto Lumina, sau nu mai merge, sant atentionati si bine informati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2755 secunde