Sute de metri de plase şi zeci de kilograme de peşte, scoase din lacul Sinoe de polițiștii de frontieră

415
Sute de metri de plase şi zeci de kilograme de peşte, scoase din lacul Sinoe de polițiștii de frontieră - img20231109wa0000-1699524567.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în lacul Sinoe 620 metri de plase mono-filament cu 55 kilograme de pește.
 

„În ziua de 07.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care, pe lacul Sinoe, au descoperit în apă mai multe plase cu captură de pește în ele. În urma verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea totală a plaselor mono-filament este de 620 metri și cantitatea de pește este de 55 kilograme, diferite specii”, informează reprezentanţii Gărzii de Coastă.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră și introduse în camera de corpuri delicte a instituției.


Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, desfășurând activități specifice pentru identificarea autorilor.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.558 secunde