Sute de pachete de țigări, scoase de pe piața neagră

177
1
Polițiștii de frontieră efectuează, periodic, verificări în zona piețelor din municipiul Constanța, dar și în celelalte municipii, cât și în zona de competență, pentru a combate fenomenul contrabandei cu țigări. În urma unor astfel de acțiuni, într-o singură zi, au fost confiscate peste 300 de pachete de țigări, de proveniență duty-free și Republica Moldova, iar posesorii au fost amendați. 

Astfel, doi bărbați au fost surprinși în Constanța, în timp ce ofereau spre vânzare 210 pachete de țigări (2.400 de țigarete), netimbrate și pentru care nu dețineau acte legale. Un altul, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit de polițiștii de la Grupul de Nave Mangalia în timp ce oferea spre vânzare 100 de pachete de țigări (2.000 de țigarete), iar un al patrulea a fost depistat de polițiștii din Isaccea, cu aceeași cantitate de țigări. 

În toate situațiile, bișnițarii au fost amendați cu câte 1.000 de lei, iar țigările, confiscate. 

Comentează știrea

Sorin
13 martie 2013
Statul dobitoc

Pana la urma,tot statul e cel care determina proliferarea traficului de tigari,pentru ca prin accize si taxe,practic acest stat idiot talhareste cumparatorii si-i fac sa apeleze la bisnitari.Acele taxe,cum bine stim,se duc in buget de unde se duc direct in buzunarele mafiei care face afaceri cu statul.Sa se termine dracului cu ipocrizia ca prin pret se descurajeaza fumatul ca vezi,Doamne ,guvernele chiar se gandesc la binele nostru!... Daca vad bisnitar de tigari,sigur nu-l dau in gat,chiar daca nu-mi e deloc simpatic !!!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Eveniment : Pieton rănit pe trecere
Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Eveniment : La volan cu permisul suspendat
Pagina a fost generata in 3.5267 secunde