Tabără de nomazi, dezafectată de polițiștii locali, în Constanța

339

Articole de la același autor

Polițiștii locali au dezafectat, în cursul zilei de ieri, un adăpost improvizat în zona Far din Constanța, unde locuiau trei familii cu mai mulți copii. Oamenii legii au fost alertați de cetățeni din perimetrul respectiv. Familiile au fost evacuate și trimise înapoi în localitatea Cobadin, de unde veniseră la Constanța.



În momentul în care au ajuns la tabăra de nomazi ridicată abuziv, agenții au găsit 11 persoane, din care șase minori și cinci adulți. Aceștia au fost predați la Secția 5 de Poliție Constanța. Cei cinci adulți au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din 24 martie 2020. Tabăra improvizată a fost dezafectată cu ajutorul firmei de salubrizare și zona a fost ulterior igienizată.


"Cele 11 persoane vor fi preluate de Serviciul de Asistență Socială din localitatea Cobadin, localitate din care proveneau. Urmează să primească tot sprijinul din partea acestora. Ordonanța Militară nr. 3 prevede că, în contextul actual, autoritățile administrației publice locale au obligația să asigure adăpostirea și îngrijirea persoanelor fără adăpost", precizează reprezentanții Direcției Generale de Poliție Locală Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6024 secunde