Tâlhărie cu batic și pistol de jucărie, în Argeș. Agresorul a fost prins în Constanța

798
Tâlhărie cu batic și pistol de jucărie, în Argeș.  Agresorul a fost prins în Constanța - 02co2gunhg197l17742900-1351703698.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost tâlhărit în scara unui bloc din orașul argeșean Mioveni de către un individ care l-a amenințat cu un pistol de jucărie și l-a deposedat de suma de 13.000 de lei și de un lanț de aur de circa 120 de grame, agresorul fiind prins, miercuri, în județul Constanța, informează realitatea.net.


Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, tâlhăria a fost comisă la sfârșitul săptămânii trecute, în scara unui bloc din orașul Mioveni. Victima a telefonat la 112 și a povestit că a fost amenințat de către un bărbat cu un pistol de culoare argintie și a fost deposedat de suma 13.000 lei și un lanț de aur de circa 120 de grame.

 Totodată, victima a mai declarat că, deși autorul avea fața acoperită cu un batic găurit în dreptul ochilor, l-a recunoscut ca fiind o cunoștință de-a sa, un bărbat pe care îl știe sub numele de Titișor, din Galați, pe care l-a cunoscut în urmă cu cinci ani în Spania.


În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe autor, un bărbat de 24 ani, din comuna vasluiană Fălciu, acesta fiind dat în urmărire generală întrucât s-a sustras cercetărilor.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, comisarul șef Dănuț Dinu, autorul tâlhăriei a fost identificat și reținut miercuri la Constanța. Bărbatul a declarat că a cheltuit banii la un cazino, iar lanțul l-a amanetat.


Polițiștii au mai stabilit că pistolul folosit la comiterea tâlhăriei era de jucărie, transmite sursa citată.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2722 secunde