Un polițist a împușcat un tânăr pe stradă, apoi a încercat să se sinucidă

3033
Un polițist a împușcat un tânăr pe stradă, apoi a încercat să se sinucidă - politistpistol-1325507549.jpg
Un polițist a împușcat un tânăr cu arma din dotare, în localitatea Merișani, județul Argeș, apoi a încercat să se sinucidă, primele cercetări arătând că agentul s-a răzbunat pe victimă din cauza unor neînțelegeri sentimentale.

Incidentul a avut loc în satul Borlești, comuna Merișani, iar martorii spun că altercația a avut loc pe stradă, după ce polițistul a coborât din mașină și, nervos, a avut o discuție cu tânărul despre care bănuia că are o relație cu iubita sa. Ulterior, polițistul a tras cu arma din dotare înspre tânăr, pe care l-a rănit, apoi, speriat de fapta sa, agentul a încercat să se sinucidă.

Răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Primele date arată că polițistul, care este angajat la Postul de Poliție Băiculești, nu se afla în timpul serviciului, dar avea arma din dotare asupra sa.

Surse judiciare, citate de Mediafax. spun că agentul a mai fost implicat într-un incident cu violență anul trecut, când a agresat un bărbat care l-a chemat pentru a ancheta un caz, dosarul întocmit pe numele polițistului pentru lovire fiind în cercetare.

Polițiștii criminaliști fac cercetări la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4223 secunde