Tânăr afgan, prins în timp ce încerca să treacă frontiera pe jos, în România

191
Tânăr afgan, prins în timp ce încerca să treacă frontiera pe jos, în România - politiadefrontiera2658x460-1657962537.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr afgan, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat, sâmbătă dimineaţă, de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, în timp ce încerca să treacă pe jos graniţa în România.


''În această dimineaţă, în zona adiacentă a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră planificaţi în serviciu să execute supravegherea zonei au observat o persoană, care se deplasa pe jos, dinspre frontieră către interiorul ţării. Aceasta a fost interceptată de către poliţiştii de frontieră, fiind depistată în zona adiacentă a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu. În cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că persoana în cauză este un cetăţean afgan, în vârstă de 24 de ani'', se arată într-un comunicat transmis de ITPF Giurgiu.


Tânărul nu deţinea documente de identitate asupra sa şi a declarat autorităţilor că intenţiona să ajungă în Germania.


Persoana în cauză a fost predată reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6101 secunde