Tânăr ars de viu, în propria casă. Putea fi salvat de pompieri?

520
2
Tânăr ars de viu, în propria casă. Putea fi salvat de pompieri? - moartetragicaaarsdeviu-1400600775.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de doar 31 de ani, din Ivrinezu Mare, și-a pierdut viața acum două nopți. Daniel Nițescu nu a reușit să se salveze din incendiul care i-a mistuit casa.


Polițiștii din Peștera și pompierii au fost anunțați de vecini că arde o casă în Ivrinezu Mare în jurul orei 1.10. Imediat acolo au ajuns oamenii legii, dar și o autospecială plină cu apă, 27 de minute mai târziu, așa cum se arată în ra-portul de intervenție, însă mare lucru nu s-a mai putut face.


Amețit de aburii alcoolului
Tânărul locuia într-o casă modestă, împreună cu părinții lui. Doar printr-o întâmplare aceștia nu au avut sfârșitul fiului lor. Vecinii acestuia spun că Daniel băuse destul de mult în seara când și-a pierdut viața. S-a certat și cu părinții lui, care mai apoi s-au retras într-o anexă a casei. Înainte să adoarmă, bărbatul ar fi aprins o lumânare și, probabil amețit de aburii alcoolului, a adormit. Aceas-ta se pare că i-a adus sfârșitul.


Părinții lui au scăpat teferi, însă au suferit un atac de panică și au fost transportați la spitalul din Medgidia pentru acordarea de îngrijiri medicale. De cealaltă parte, fiul lor a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.
Polițiștii au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a producerii evenimentului.


Ar fi putut fi salvat
Tânărul putea fi salvat, așa cred oamenii din Ivrinezu Mare, dacă s-ar fi intervenit mult mai repede. Cum însă flăcările au fost destul de mari, nimeni nu a reușit să intre în casă, până la venirea pom-pierilor. Acesta a fost găsit cu pătura pe el, semn că fie a murit în somn, fie a încercat să se protejeze de flăcări, însă a decedat la scurt timp intoxicat cu monoxid de carbon, ca mai apoi flăcările să-i carbonizeze trupul. 


Deși în raportul de intervenție al pompierilor este scris negru pe alb că autospeciala a ajuns la incendiu în aproximativ 30 de minute, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, spune că de fapt aceștia au pierdut foarte mult timp pe drumul dintre Peștera și Ivrinezu Mare. Potrivit acestuia, de vină pentru această tragedie este starea jalnică a DJ 223: "Un om a murit într-un incendiu pentru că pompierilor le-a trebuit mai bine de o oră să parcurgă cei 7 km care despart Peștera de Ivrinezu Mare, drum care nu a mai fost reparat de 35 de ani!".


Semnale de alarmă cu privire la starea deplora-bilă a acestui drum s-au mai tras. "Primăria Peștera condamnă din nou, în mod public, indiferența pe care autoritățile județene o manifestă față de locuitorii comunei! La aproape două luni de la protestul care a adus în fața Consiliului Județean Constanța peste 1.000 de oameni din comună pentru a atrage atenția autorităților cu privire la starea jalnică a DJ 223, ne vedem nevoiți, din nou, să tragem un semnal de alarmă cu privire la acest obiectiv!", spune primarul Valentin Vrabie.


Comentează știrea

noni
21 mai 2014
hop si de la capat

Tragedia, de necontestat. Vrajeala, la fel. Lamuriri: Personal am parcurs drumul dintre Pestera si Ivrinezu de mai multe ori, drumul e praf, dar sa nu exageram cu drumul de 7 km facuti intr-o ora ! Daca e asa, sa se refaca cronometrat traseul din nou si aflam adevarul. Desi am mai comentat si la inceputul lui Mai si au sarit unii pe mine ca am ceva cu Pestera si Vrabie, desi cand se vb de acel sat, zici ca e Parisul, adevarul vine si ii contrazice pe acei oponenti. Problema este ca Pestera e la 14 km de Medgidia, Ivrinezu la inca 7, drumul e lung, prost si serpuit, in aceste conditii de noapte,mpe aceasta distanta, e posibil sa vina pompierii in 27 de minute si tot e bine ! Morala, e ca desi s-au simtit unii atacati, in realitate, la cat e Pestera de promovata si incercata de calamitati (cum au fost inundatiile de acum un an) nu au langa ei strictul necesar. Bine ca au internet pe strada pt carutasi, un parc verde in centru si peste tot fii ai vetrei care sar cu gura cand le spui adevarul.

knock off oakleys
30 mai 2014
knock off oakleys

Stiri Eveniment : Tânăr ars de viu, în propria casă. Putea fi salvat de pompieri? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online knock off oakleys http://www.albert-anker.ch/temp.asp?id=knock-off-oakleys

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8335 secunde