Petrecerea de la "Ziua comunei Peștera" a dat clasă serbărilor câmpenești din județ

1479
18

Articole de la același autor

În ciuda vremii care se anunța nefavorabilă dar care, până la urmă, a fost pe placul tuturor, peste 20.000 de persoane s-au reunit pentru a se distra la "Ziua comunei Peștera". Evenimentul a avut loc, sâmbătă, pe "Valea Izvorului" și a fost un exemplu de petrecere câmpenească unde atât cei vârstnici, cât și adulții și copiii s-au distrat până la miezul nopții. 


Evenimentul din comuna Peștera a devenit deja o tradiție în tot județul Constanța, oamenii așteptând cu drag această petrecere unde dis-tracția și voia bună sunt pe măsură. De altfel, sărbătoarea care are loc în comuna Peștera este singura din județ care reunește la un loc mii de oameni veniți din proprie inițiativă și nu aduși cu forța de reprezentanții anumitor partide. 


Așa se face că, dacă la prima ediție au fost prezenți aproximativ 5.000 de participanți, numărul lor a crescut de la an la an, astfel că, acum la a VIII-a ediție au fost prezenți peste 20.000 de oameni după cum au declarat jandarmii ce s-au ocupat ca totul să se desfășoare normal, fără incidente neplăcute.


Ca o bună gazdă, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, și întreaga sa echipă de consilieri locali le-a pregătit celor prezenți mai multe surprize. Petrecerea a fost una incendiară cu muzică, dans și voie bună dar și cu artificii și show laser.


Pe scena amenajată în aer liber au urcat nume celebre care au interpretat muzică pentru toate gusturile: Mariana Edulescu, Edy Band, Mariana Culda, Georgiana Lepădat și Româncuțele, Maria Spânu, Gheorghe Luca, Sorin Șuteu, Mihai Mărgineanu, grecul Nikolaos Papadopoulus, Taraful Curtea Domnească, Gramoște, Adriana Ochi-șeanu, Mirela Pană alături de Cabaret Unique. Totodată, cei prezenți au dansat pe ritmurile interpretate de Taraful de la Clejani dar și pe melodiile interpretate de Horia Brenciu. Totodată, cei prezenți au asistat la un grandios joc de lasere. Evenimentul a fost prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan.
 
Nici copiii nu au fost uitați de ad-ministrația publică locală din Peștera, astfel că cei mici s-au bucurat de jocurile special amenajate pentru ei. De ase-menea, cum petrecerea a fost una care s-a întins pe parcursul unei zile întregi, cei care au ales să vină la Peștera au sărbătorit cu mici, fripturi dar și bere sau băuturi răcoritoare cumpărate de la standurile special amenajate de ad-ministrația publică locală din Peștera.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Danâlețul reshapat
12 mai 2014
Vai, vai..

O singura intrebare: de unde "bani",ca mai ieri alaltaieri primarul dobiboc=adept bishnitzar de TroCoceni -plangea cu lacrimi de crocodil ca nu i se aloca bani pentru inundatiile care au avut loc pe acolo??? Cum nimic nu e gratis pe lumea asta,intreb din nou: de unde bani ???

noni
12 mai 2014
simplu

E an electoral ! Sa vezi si ce de tarani fitosi sunt acolo, zici ca sunt in Londra, pe putin. Faci 60 km pana la ei, dar pasesti in viitor, asa te fac ei sa crezi, in realitate, vine valu, le ia calu'....

Amelia
12 mai 2014
Ziua comunei Peștera

Tuturor celor de mai sus. Taranii sunt fitosi pentru ca cei mai multi dintre ei au in spate cei 7 ani de acasa, spre deosebire de altii care doar comenteaza pentru a se afla in treaba. pentru ca multi lucreaza peste hotare sa aduca bani in tara si sa traiasca cu familiie in comuna lor. Si, da, cand ies la o sarbatoare isi calca hainele, se imbaiaza si se distreaza cu prietenii cum stiu ei mai bine. Sarbatoarea este a comunei, daca nu va place de ce veniti in zona?

Nicolae
12 mai 2014
....

"Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendențios și postarea materialelor publicitare" asa scrie in nota de subsol.....deci nu fiti rai,!!!! Si stati acasa fratilor, cei ce aveti de comentat....chiar asa, vorba Ameliei, taranii sunt de bun simt si nu ti-au spart cauciucurile, sau ti-au furat oglinzile..NONI. sa iti arati adevarata identitate ca iti dau eu bani pe combustibilul consumat ptr parcurgerea celor 60 km!!!!!

Florin
12 mai 2014
Un primar cum rar gasesti in Romania

Nu locuiesc in Pestera, dar imi face placere sa vin in fiecare an la sarbatoarea comunei. Numai cine nu a fost macar o data acolo, nu intelege cat este de frumos. Nu vreau sa aduc laude primarului, desi le marita din plin, vreau doar sa spun ca acolo unde banii comunitatii sunt gestionati cu bun simt se pot face lucruri frumoase. Cat despre carcotasii care nu se simt bine pana nu injura...sa-i judece Dumnezeu. Daca am avea asemenea gospodari macar in jumatate din localitatile Romaniei, tara asta ar arata mult mai bine.

noni
12 mai 2014
deci:

Se imbaiaza doar cand e cate o sarbatoare, sau in general ? Despre jigniri nici vorba, am dreptul la o parere, dilema era de unde atatea fite cand stai acolo si da, daca stai la tara te numesti taran. Va e rusine ? E in dex, nu e jignire. Cat despre plata combustibilului, nu e nevoie, nu am ce sa caut acolo, pastreaza banii si ia ceva bun de ei unui sarman, din Pestera, dar nu un fitos, oriunde lucreaza el, afara sau in tara. L-am cunoscut personal pe primar, sunt lamurit de el, cel putin in speta care ma interesa. Ura

vali
12 mai 2014
curiozitate

cum te-ai lamurit........de bine sau de rau????

Răspuns la: deci:
Adăugat de : noni, 12 mai 2014
Se imbaiaza doar cand e cate o sarbatoare, sau in general ? Despre jigniri nici vorba, am dreptul la o parere, dilema era de unde atatea fite cand...
free run 4.0
27 iunie 2014
free run 4.0

michael kors outlet michael kors michae kors outlet michael kors michael kors outlet online free run 4.0 http://www.nikefreerun4.net/

ray ban outlet
28 iulie 2014
ray ban outlet

coach outlet online [url=http://coachfactoryoutlet.firstchoiceagents.com][b]coach outlet online[/b][/url] http://coachfactoryoutlet.firstchoiceagents.com coach outlet store online [url=http://coachfactoryoutlet.firstchoiceagents.com][b]coach outlet store online[/b][/url] http://coachfactoryoutlet.firstchoiceagents.com ray ban outlet http://raybansunglasses.secondhandboxman.com

nike free run 3
4 august 2014
nike free run 3

coach factory outlet [url=http://www.coachfactoryoutlets-2014.net][b]coach factory outlet[/b][/url] coach factory outlet online [url=http://www.coachfactoryoutlets-2014.net][b]coach factory outlet online[/b][/url] nike free run 3

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4249 secunde