Peste o mie de locuitori din comuna Peștera au protestat la CJC

3211
5

Articole de la același autor

Nemulțumiți că nu primesc fonduri de la autorități pentru localitatea lor, peste o mie de cetățeni din comuna Peștera au protestat, ieri, în fața Consiliului Județean Constanța. 


Cei prezenți au purtat în piept ecusoane pe care scria "Noi vrem respect" și au ținut în mâini garoafe roșii pe care au dorit să le ofere reprezentanților CJC în semn că protestul lor este unul care arată nemulțumirile lor, dar și că, în același timp, este un protest pașnic, care nu incită la ură sau violență. Mitingul a început cu rugăciunea "Tatăl nostru", pentru că participanții sunt oameni credincioși. 


Cel care a organizat protestul a fost chiar primarul Valentin Vrabie, supărat că locuitorii din Peștera sunt ignorați de autorități. 
"În 2008, am fost votat cu 92%. În 2012, cu 95%. Aceleași procente le-au primit și acești domni, care ne tratează cu indiferență. Dacă eu am fost ignorat, dacă presa a fost ignorată, care a relatat tot timpul problemele noastre, poate că domnii consilieri nu vor ignora 1.000 de oameni. Până la urmă, fiecare dintre noi are 10 prieteni. Dacă 1.000 de oameni nu contează, vom veni cu 10.000 sau 100.000 de oameni, din tot județul. Avem un drum județean în comuna Peștera care nu a fost reparat de 35 de ani. Este atât de periculos, încât au loc accidente în fiecare zi. În al doilea rând, pe locuitori, dar și pe mine ne-a deranjat indiferența autorităților cu privire la pagubele produse anul trecut, în comuna noastră, ce au avut loc în timpul inundațiilor. Nu am primit niciun ajutor și nu este corect cum se procedează", a declarat primarul Valentin Vrabie. 


La final, cei peste o mie de locuitori din Peștera au lăsat florile pe treptele Consiliului Județean Constanța și au plecat spre comuna lor la fel de pașnici cum au venit, însă cu speranța că doleanțele lor vor fi luate în seamă de autorități.


Comentează știrea

Emi
2 aprilie 2014
Eveniment PMP

Un eveniment marca PALAZ... L am văzut pe ochelaristu' ala slabanog cu organizarea de la PMP Cta... pe cine pacaleste Vrabie?

un cetățean
2 aprilie 2014
BRAVO

Primarul Vrabie demonstrează încă odată că este om serios și pus pe fapte bune. Telegraf nu scrie de loc despre ce s-a întâmplat la sediul unde Nicușor e vătaf. Consiliul județean e condus de un golan.

電波腕時計 カシオ
5 septembrie 2014
電波腕時計 カシオ

back to do-it-yourself guesswork. There are a few kit manufacturers who do tell it like it is and also provide detailed product information about their pre-assembled kits so you know that you are getting the right amount of hydrogen to enable you to receive that great gas mileage.Does HoD work and save you money on gas? The answer is yes. Is HoD right for you and your vehicle? Once you have determined whether you have an O2 sensor or not 電波腕時計 カシオ http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-6.html

ケイトスペード 財布 セール
5 septembrie 2014
ケイトスペード 財布 セール

a used car is far better than a new car in this department. You leave it to the original owner to shoulder depreciation and you get to enjoy the use of the vehicle thereafter.You can buy excellent cars cheaper than $10 ケイトスペード 財布 セール http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-1.html

クリスチャンルブタン
6 septembrie 2014
クリスチャンルブタン

so if you see the water temperature getting too hot and stop クリスチャンルブタン http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_9.php

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde