Centru de informare turistică în Saturn

2452
Centru de informare turistică în Saturn - consilieriidinmangalia-1396369734.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia au aprobat în cadrul ultimei ședințe mai multe hotărâri de interes local cu caracter administrativ. Una dintre aceste hotărâri se referă la aprobarea studiului de fezabilitate, bugetului și surselor de finanțare pentru proiectul ce vizează crearea Centrului de Informare Turistică în stațiunea Saturn. 


"Proiectul se înscrie în conceptul durabil de dezvoltare a turismului din regiunea de sud a litoralului, acela de a crea o rețea din șase centre naționale de informare și promovare turistică în toate stațiunile aferente Mangaliei. În acest sens, se vor introduce servicii moderne de informații cu caracter turistic, care vor contribui la stocarea informațiilor specifice și vor permite schimbul de date privind activitatea turistică pentru turiștii români și străini", a spus primarul din Mangalia, Cristian Radu. 


El a mai adăugat că centrul de informare turistică va fi amenajat din fonduri europene, valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 600.000 lei. Alt proiect de hotărâre adoptat în aceeași ședință a vizat prețul de producție, transport și distribuție a energiei termice produsă în sistem centralizat de către SC Goldterm Mangalia SA, în baza aprobării ANRSC. 


În aceeași ședință a CL Mangalia, s-au mai aprobat organigrama, statul de funcții și regulamentul de organizare și funcționare ale Complexului Cultural "Callatis", precum și stabilirea prețurilor, taxelor și tarifelor pentru serviciile oferite din activități specifice. Totodată, consilierii locali au mai aprobat organigrama și  statul de funcții ale Spitalului Municipal Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde