Asociațiile din turism au solicitat ca 2 mai să fie zi liberă

83
Asociațiile din turism au solicitat ca 2 mai să fie zi liberă - asociatiiledinturism2maizilibera-1395337312.jpg

Articole de la același autor

Pachetele speciale pentru minivacanța de 1 Mai nu doar că sunt gata de mult, ci o parte dintre ele s-au și vândut deja! Hotelierii au mizat fără doar și poate pe ideea că și în acest an vom avea un week-end prelungit pentru a sărbători…. munca. Totuși, abia acum asociațiile din turism au cerut, oficial, ca ziua de 2 mai să fie liberă.
Mai exact, în cursul acestei săptămâni, Asociația de Promovare Litoral - Delta Dunării și Federația Asociațiilor de Promovare Turistice din România - FAPT au solicitat Guvernului României emiterea unui act normativ pentru decretarea zilei de 2 mai 2014 ca zi națională liberă, urmând ca aceasta să fie recuperată în cursul lunii mai.
"Ca și anul trecut, această solicitare a celor două organizații a fost făcută în vederea sprijinirii turismului românesc, ținând cont de faptul că în toate destinațiile turistice din România agențiile de turism, hotelierii și autoritățile locale au pregătit pachete speciale de cazare pentru minivacanța de 1 Mai, precum și activități specifice: concerte, concursuri, spectacole etc.", au precizat reprezentanții asociațiilor amintite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.453 secunde