Ce primării din Constanța au primit bani la sfârșit de an

785
1
Ce primării din Constanța au primit bani la sfârșit de an - ceprimariiauprimitbani32-1388323397.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni au aprobat, la ultima ședință din acest an, ca mai multe primării din județul Constanța să primească fonduri pentru echilibrarea bugetelor și pentru sprijinirea proiectelor de dezvoltare locală. Sumele pe care Consiliul Județean Constanța le-a primit de la nivel național nu sunt mari și provin din cota de 18,5% din impozitul pe venit.

Potrivit președintelui CJC, Nicușor Con-stantinescu, pentru repartizarea sumelor, s-a solicitat în scris tuturor unităților administrativ-teritoriale din județ să prezinte cereri pentru cofinanțarea programelor de dezvoltare locală care necesită fonduri proprii.

În urma analizelor și a cererilor primite, suma de 303.000 lei a fost distribuită către zece primării din județ, respectiv, la Mangalia, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Amzacea, Cerchezu, Costinești, Târgușor, Topalu și Topraisar.

Cele mai mari sume le-au primit Primăriile Hârșova și Târgușor. Cei 100.000 de lei alocați orașului Hârșova vor fi folosiți pentru achiziționarea combustibilului necesar funcționării Spitalului Orășenesc, iar cei 134.000 de lei alocați Primăriei Târgușor vor fi destinați finalizării lucrărilor la școala din comună.

În ceea ce privește sumele defalcate din TVA, consilierii județeni au stabilit ca cei 1.200 de lei, să se ducă direct către Primăria Vulturu, pentru achiziționarea de combustibil la școală. 

Comentează știrea

christian louboutin ron ron
28 februarie 2014
christian louboutin ron ron

christian louboutin heels red bottoms Stiri Politică : Ce primării din Constanța au primit bani la sfârșit de an | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin ron ron http://app.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-cinderella-shoes-price.asp

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ce conturi a mai alimentat CJC
Pagina a fost generata in 0.6214 secunde