Tânăr care transporta un colet cu canabis trimis din Spania, reţinut după un flagrant

186
Tânăr care transporta un colet cu canabis trimis din Spania, reţinut după un flagrant - foto-1655534773.jpg
Un bărbat în vâstă de 39 de ani din Galaţi, prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu canabis trimis din Spania, a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc, a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în momentul flagrantului, organizat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICOT, suspectul se afla sub influenţa drogurilor.

"Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în municipiul Tecuci, unde poliţiştii şi procurorii au interceptat un colet expediat din Spania, conţinând 2 kg de muguri de canabis, iar destinatarul acestuia ar fi fost un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Galaţi", se arată în comunicat.

IPJ Galaţi precizează că bărbatul a fost depistat în trafic, la volanul autoturismului, astfel că poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3924 secunde