Tânăr, cercetat după ce a ieşit pe stradă cu pistolul cu bile al tatălui, pentru a-şi impresiona prietenii

193
Tânăr, cercetat după ce a ieşit pe stradă cu pistolul cu bile al tatălui, pentru a-şi impresiona prietenii - pistol2-1636100152.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, aflat în timpul executării unei acțiuni punctuale pe raza Secției 1 Poliție în municipiul Constanța, joi, 4 noiembrie, în jurul orei 20, a observat doi tineri aflați lângă o mașină, care manifestau un comportament suspect, fapt pentru care au trecut la legitimarea acestora.

Fiind întrebați dacă dețin asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, unul dintre tineri a prezentat un pistol cu bile de cauciuc marca WALTHER P 99 T și un încărcător cu 7 cartușe cu bile de cauciuc, despre care a precizat că l-a luat de la tatăl său, fără știrea lui.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de sesizare penală în ceea ce privește nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Actele de sesizare și pistolul cu bile vor fi predate la Serviciul Arme și Muniții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5692 secunde