Fotbal / CFR Cluj, învinsă de Alkmaar. Petrescu: „Suntem încă în viaţă pentru locul doi”

168
Fotbal / CFR Cluj, învinsă de Alkmaar. Petrescu: „Suntem încă în viaţă pentru locul doi” - 24920225910157911644136205395000-1636100285.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj a fost învinsă, scor 0-2 (0-1), de AZ Alkmaar, într-o partidă disputată pe AZ Stadion din Alkmaar, contând pentru Grupa D a Europa Conference League.

Golurile au fost marcate de Albert Gudmundsson (min. 5) şi Vangelis Pavlidis (min. 86).

În ciuda acestei înfrângeri, campioana României încă păstrează şanse de a trece de faza grupelor, asta după ce, în celălalt meci al grupei, Randers FC a remizat acasă cu FK Jablonec, scor 2-2.

„Am jucat cu cea mai bună echipă din grupă, care poate ajunge să câştige trofeul. De când sunt eu la CFR, această echipă mi s-a părut cea mai bună, deşi am jucat şi cu Sevilla, şi cu Celtic, cu Rennes sau cu Lazio.

Nu am ce să le reproşez jucătorilor, cred că au alergat cel mai mult în meciul acesta, dar adversarul a fost foarte puternic.

Am văzut şi clasamentul, suntem încă în viaţă pentru locul doi. Dar pentru asta trebuie să câştigăm ambele meciuri care au mai rămas de disputat şi dacă vom câştiga, 99% suntem pe locul doi, ceea ce ar fi extraordinar. Din fericire, mai avem şanse. Dacă vom câştiga următoarele două meciuri, rămânem în viaţă, dacă le vom câştiga nu aveam cum să nu ne calificăm”, a declarat, după meci, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

În clasament, AZ Alkmaar ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de FK Jablonec (5 p), Randers FC (4 p) şi CFR Cluj (1 p).

CFR va juca următorul meci pe 25 noiembrie, cu Randers, în deplasare, iar pe 9 decembrie, va întâlni, pe teren propriu, pe Jablonec.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5616 secunde