Tânăr condamnat în Olanda, urmărit internațional, prins la Negru Vodă

244
Tânăr condamnat în Olanda, urmărit internațional, prins la Negru Vodă - tanar-1490116405.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat și predat autorităților un cetățean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. 


Tânărul, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Constanța, pasager într-un autoturism Volkswagen Passat, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară pentru efectuarea formalităților. Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile olandeze. 


Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse de 4 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2597 secunde