Tânăr de 17 ani, prins la braconaj; orbea animalele cu un far şi le vâna cu ajutorul unui ogar

158
Tânăr de 17 ani, prins la braconaj; orbea animalele cu un far şi le vâna cu ajutorul unui ogar - braconajnoapte-1666001090.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 17 ani a fost prins de jandarmi la braconaj noaptea, pe un teren în zona localităţii Gura Şuţii, în timp ce vâna orbind animalele cu un far şi folosindu-se de un ogar, se arată, luni, într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, scrie Agerpres.

"Un tânăr a fost surprins de jandarmi, în noaptea de 14 spre 15 octombrie, pe raza localităţii Gura Şuţii, în timp ce se afla la vânătoare. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul se afla pe un teren agricol dintre localităţile Gura Şuţii şi Sperieţeni, iar cu ajutorul unui câine din rasa ogar intenţiona să captureze iepuri şi căprioare, folosind pentru orbirea acestora un dispozitiv de iluminat improvizat, format dintr-un far şi un acumulator", precizează reprezentanţii IJJ Dâmboviţa.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare ale faptei şi le-au înaintat Poliţiei oraşului Găeşti pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4742 secunde