Tânăr de 20 de ani, electrocutat, la Costinești. Venise din Bârlad, să lucreze pe litoral

227
Tânăr de 20 de ani, electrocutat, la Costinești. Venise din Bârlad, să lucreze pe litoral - tanarelectrocutat-1594662225.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața luni, dimineață, după ce s-ar fi electrocutat la o unitate de alimentație publică din stațiunea Costinești, unde lucra pe timpul verii. Alarma s-a dat dimineață, puțin înainte de ora 8, când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că un băiat s-ar fi electrocutat și a căzut pe stradă.

La fața locului au fost trimise echipaje ale Ambulanței Constanța și Smurd Constanța. Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor paramedicilor, acesta nu a mai putut fi resuscitat. Potrivit informațiilor de la fața locului, tânărul ar fi apucat să spună unui coleg că s-a electrocutat, a mai făcut doi pași și apoi a căzut. Băiatul era din localitatea Bârlad, județul Vaslui, și era angajat al fast-food-ului unde s-a petrecut tragedia.

Oamenii legii cercetează împrejurările în care s-a petrecut accidentul. "Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 20 de ani, angajat al unei societăți comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă. Un echipaj medical sosit la fața locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar, din păcate, aceasta nu a răspund manevrelor de resuscitare. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au demarat verificările în cadrul unei anchete de specialitate. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Andreea Iliescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde