Tânăr de 31 de ani, găsit mort de Anul Nou în baia locuinței pe care o închiriase

370
Tânăr de 31 de ani, găsit mort de Anul Nou în baia locuinței pe care o închiriase - masinapolitienoaptea-1704109761.jpg

Articole recomandate

Tragedie în seara de Anul Nou, la Timișoara. Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort în baia apartamentului în care stătea cu chirie. De câteva zile, tânărul era de negăsit, iar o femeie a sunat la 112 să anunțe dispariția lui. Polițiștii care s-au deplasat la adresa unde locuia acesta i-au descoperit trupul neînsuflețit. În casă s-ar fi găsit și mai multe sticle de alcool.


Chiar în seara de Anul Nou, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că nu poate lua legătura de mai multe zile cu o persoană care locuiește în municipiul Timișoara.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și o ambulanță. În interiorul imobilului a fost găsită o persoană decedată, respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani. În locuința tânărului s-ar fi găsit mai multe sticle de alcool.


Criminaliștii cercetează dacă tânărul și-a pus capăt zilelor sau a murit din cauze naturale.


”A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident”, informează IPJ Timiș.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5112 secunde