Tânăr în vârstă de 24 de ani, arestat preventiv pentru lipsire de libertate

199
Tânăr în vârstă de 24 de ani, arestat preventiv pentru lipsire de libertate - img20220708wa0030-1657347350.jpg
Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe, după ce ar fi luat-o cu forţa în autoturism pe fosta iubită, o minoră în vârstă de 16 ani, şi a agresat-o fizic.


'Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a fost urcată cu forţa în autoturismul fostului concubin şi dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, fiind identificată minora de 16 ani, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 6 iulie, ora 00:40, aceasta se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu trei prieteni, iar, la un moment dat, în faţa lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul său concubin, un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta ar fi deschis portiera maşinii în care se afla minora, ar fi tras-o de păr şi de mână şi ar fi urcat-o în autoturismul său, iar, în extravilanul localităţii Poiana lui Stângă, ar fi lovit-o cu pumnii şi palmele la nivelul feţei şi corpului. După aproximativ trei ore, tânărul a condus minora la domiciliu, aceasta fiind preluată de către un echipaj medical şi transportată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale', se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.


Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, faţă de tânărul de 24 de ani a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe iar vineri instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.587 secunde