Tânăr înjunghiat mortal pe stradă! Criminalul a fost reținut

467
Tânăr înjunghiat mortal pe stradă! Criminalul a fost reținut - criminalisti132-1531909486.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Balșa, a fost înjunghiat pe o stradă din municipiul Orăștie, județul Hunedoara. Tănărul rănit a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, declarând decesul. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din cauza consumului de alcool. Criminalul a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat magistraților cu propuenrea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Marți seara, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin apelul de urgență S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Viitorului din municipiul Orăștie, se află o persoană înjunghiată, potrivit servuspress.ro.


Potrivit oamenilor legii, conflict dintre victimă și agresor a fost unul spontan pe fondul consumului de alcool. Autorul crimei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1794 secunde