ULTIMA ORĂ! Ce s-a descoperit în corpul bărbatului care și-a ucis întreaga familie

1926
ULTIMA ORĂ! Ce s-a descoperit în corpul bărbatului care și-a ucis întreaga familie - 29683689177322493939043628314846-1529591754.jpg

Articole recomandate

Analizele toxicologice în cazul bărbatului în vârstă de 43 de ani din Brașov care în luna martie și-a ucis soția și cei doi copii, pe care i-a înjunghiat în timp ce dormeau, au arătat că el avea în corp o substanță provenind de la cannabis, dar aceasta era inactivă. Substanța activă nu a fost găsită de specialiști, care au precizat că este posibil ca bărbatul să fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore înainte de comiterea faptei, scrie News.ro.


otuși, substanța activă care ar fi putut avea efect asupra bărbatului nu a fost descoperită. Procurorii au precizat că este posibil ca acesta să fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore înainte de comiterea faptei, fiind posibil ca la momentul producerii crimelor să nu se mai fi aflat neapărat sub influența drogului. Probele au fost prelevate cu acordul bărbatului, după ce acesta s-a predat și a fost audiat, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Florin Mircea Buliga și-a ucis familia în 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Șinca Veche, unde s-a rugat și a participat la o prelegere ținută de o măicuță, care prezenta mănăstirea unor turiști. Pe drumul spre Brașov, bărbatul spune că a avut o revelație și a conștientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-și ia viața. Cu ajutorul unui cuțit pe care îl avea asupra sa, el susține că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soția sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit în inimă. La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei și s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers și a înjunghiat-o în inimă cu același cuțit cu care el ar fi încercat să se sinucidă. Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani - bărbatul a mers în camera acestuia și l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soția și copiii săi se află acum într-o lume mai bună și sunt liniștiți. Bărbatul a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul și că ocazional mai consumă cannabis.

Expertiza psihiatrică a stabilit că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor. Anchetatorii susțin că rezultatul acestei expertize psihiatrice înseamnă că bărbatul poate răspunde penal pentru faptele sale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4238 secunde