Tânăr prins de jandarmi cu o sabie asupra sa

363
Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu o sabie asupra sa.
Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 15, când un echipaj de jandarmi care se afla în apropierea intersecției bulevardului Mamaia cu strada Petru Vulcan, din municipiul Constanța, a văzut o persoană care a coborât dintr-un autoturism marca Opel și care avea asupra sa o sabie cu lama de aproximativ 80 de centimetri. Individul a fost urmărit de militari pe strada Petru Vulcan, unde a fost prins și legitimat.
În urma verificărilor s-a constatat că este vorba de Petrișor Cănciulescu, de 23 de ani, din Constanța, care le-a spus jandarmilor că nu este sabia lui și că o persoană din autoturism l-a rugat să o ducă la domiciliul său.
Cănciulescu va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de port fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a obiectelor fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire. Dosarul său va fi înaintat spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2383 secunde