Tânăr rănit grav, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autobuz

183
Tânăr rănit grav, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autobuz - 8eebf44329b74d58b1e64f386a5d8d31-1679676827.jpg
Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit într-un accident rutier produs, vineri, pe raza localităţii Călugăreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, notează Agerpres. 


Sursa citată a precizat că accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre autoturismul condus de tânărul rănit şi un autobuz de transport persoane.


În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, a fost extras de către un echipaj de descarcerare ajuns la locul accidentului şi predat cadrelor medicale şi paramedicale.


După ce a primit ajutor de urgenţă la faţa locului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de pecialitate şi tratament.


În autobuzul implicat în accident se afla doar şoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale.


La faţa locului au intervenit pompieri militari de la Detaşamentul Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la SAJ Suceava.


Sursa foto: ISU Suceava


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2228 secunde