X

LIVETEXT / Stelian Ion și Elena Lasconi, prezenți la Constanța. "Demisia fostului city manager este un semnal de alarmă!

2547
LIVETEXT / Stelian Ion și Elena Lasconi, prezenți la Constanța.
În aceste momente, Elena Lasconi şi deputatul USR, Stelian Ion, susţin o conferinţă de presă pe teme de politică locală şi vor răspunde la câteva dintre întrebările jurnaliştilor prezenţi la evenimentul organizat de USR Constanţa, „SUNT FEMEIE. CU CE MĂ CONFRUNT ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ?”


UPDATE - Stelian Ion: "Din păcate, spre deosebire de ce se întâmplă la Câmpulung Muscel, la Constanța lucrurile stau pe dos. Primarul nu merge la fața locului. Nu verifică termenul. Demisia fostului city manager este un semnal foarte grav de alarmă!


Elena Lasconi: "În primul rând nu intenționez să candidez la Primăria Constanța. Cel mai important lucru care ne lipsește nouă ca popor este să fim uniți. Și asta mi-am propus toată viața oriunde voi merge. E atât de simplu să fii primar cu o singură condiție. Să iubești oamenii
Eu îmi laud colegii din primărie pentru că mă mândresc cu ei. Eu nu mă duc printre oameni că să fac poze ci pentru că îmi place să stau de vorbă cu ei. Politica poate să fie un instrument al binelui dacă este folosit cu bună credință!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4605 secunde