Tânără cu arsuri grave, după ce s-a certat cu iubitul și s-a autoincendiat

122
Tânără cu arsuri grave, după ce s-a certat cu iubitul și s-a autoincendiat - smurd487808381-1568706307.jpg

Articole recomandate

O tânără de 24 de ani din localitatea Bistrița Bârgăului a ajuns, în noaptea de luni spre marți, la spital, cu arsuri grave pe aproape jumătate din corp, după ce s-a autoincendiat în urma unei certe cu iubitul său.

Evenimentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj al Ambulanței cu medic și un echipaj de prim-ajutor al SMURD.

Fata a ajuns la spital conștientă, dar cu arsuri de gradul III și dureri foarte mari, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adusă, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2,30, o femeie de 24 de ani cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45% din suprafața corpului (cap, față, gât, membre superioare, torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conștientă, însă cu dureri mari. Pacienta a fost tratată în UPU și în această dimineață (marți dimineață - n..r.) va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București", a transmis Camelia Strungari.

Polițiștii au aflat de la fată că aceasta a luat decizia să își dea foc în urma unei certe avute cu iubitul, pe fondul geloziei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, pentru AGERPRES, că în cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5579 secunde