Urmărire ca în filme, la Constanța. Tânăr fără permis, la volanul unei mașini furate, oprit cu focuri de armă

2351
Un tânăr fără permis a fost oprit de polițiști cu focuri de armă azi-noapte, pe o stradă din cartierul Inel II din Constanța.
Astăzi, în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 4, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. 


Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit. 


După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză. 


"În urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale.


Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul în cauză fusese sustras, în noaptea de 16 - 17 septembrie, de pe strada Dezrobirii. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7328 secunde