Tânără de 18 ani, din Constanța, răpită și bătută! Doi bărbați au fost arestați

1793
Tânără de 18 ani, din Constanța, răpită și bătută! Doi bărbați au fost arestați - prostitutatasex640x400-1569750501.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de vineri, 27 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către 2 bărbați, după care ar fi părăsit zona. 


În scurt timp de la sesizare, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani. 


În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituția pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Aceștia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic. 


Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceștia au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.


Surse apropiate anchetei arată că cei doi bărbați ar fi fost proxeneți, iar tânăra de 18 ani le aducea foloase materiale. În momentul în care tânăra s-a hotărât să plece pe cont propriu și să renunțe la "protecția" lor, cei doi bărbați au urmărit-o până în Constanța, au aflat unde își face veacul și au decis să o răpească, pentru a-i da o "corecție".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde