Tânără de 18 ani violată de doi bărbați, azi-noapte, în stațiunea Mamaia

624
1
Tânără de 18 ani violată de doi bărbați, azi-noapte, în stațiunea Mamaia - viol-1343636603.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 18 ani a fost violată de doi tineri, în această dimineață, în stațiunea Mamaia.

În jurul orei 6.30 polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia au fost sesizați telefonic de către un turist, care le-a relatat că doi bărbați aleargă o tânără care solicită ajutor, în zona de sud a stațiunii.

Deplasați în zonă, polițiștii au identificat-o pe tânăra de 18 ani, din București, care era însoțită de concubinul ei, în vârstă de 25 ani, din Fetești.

Aceasta le-a adus la cunoștință oamenilor legii faptul că, în jurul orei 3.30, în timp ce se afla în zona Complex Perla, împreună cu concubinul ei, prin violență și amenințare cu un cuțit, a fost obligată să întrețină relații sexuale fără voia ei de către doi bărbați necunoscuți.

Demarând căutările, polițiștii au reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea celor doi suspecți, aceștia fiind imobilizați și conduși la sediul Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia.

Aici au fost identificați ca fiind G.P., de 46 ani, din Olt și N. V. F. , de 30 ani din Oraș Zimnicea, județ Teleorman.

Față de aceștia, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenițare, lipsire de libertate și viol, urmând a a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

xxpnsftcr
29 aprilie 2014
bnqZmDfHbGsrS

2ReNgx bixogbkextro, [url=http://rtcaqvrdqkxx.com/]rtcaqvrdqkxx[/url], [link=http://nnvuhahxbgcm.com/]nnvuhahxbgcm[/link], http://esokamtxrjnz.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5329 secunde