Tânără de 21 de ani, șantajată de un recidivist constănțean

183
Tânără de 21 de ani, șantajată de un recidivist constănțean - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1544686249.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant, ieri, în zona Gării C.F.R. din Constanța, în urma unei sesizări primite de la o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, care primise amenințări de la un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța. 


Respectivul bărbat îi ceruse persoanei vătămate, în mod insistent, întreținerea de relații sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o rețea de socializare. Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii constănțeni l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.


Potrivit oamenilor legii, bărbatul o amenința pe fată că va publica fotografii și filmulețe în care tânăra apărea în imagini compromițătoare.


În cursul zilei de astăzi, polițiștii constănțeni îl vor prezenta în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 
Bărbatul în cauză este recidivist, fiind liberat din penitenciar la data de 23 octombrie 2018, după ce fusese condamnat la doi ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracțiuni de șantaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6279 secunde