Tânărul care a înjunghiat un angajat al magazinului Dovi, reținut

308
3
Tânărul care a înjunghiat  un angajat al magazinului Dovi, reținut - tanarul-1487867530.jpg
Cătălin Marian Ene, tânărul care a înjunghiat un angajat al magazinului Dovi, a fost reținut pe bază de ordonanță și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Un scandal a izbucnit, miercuri, pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, după ce un angajat al magazinului Dovi a refuzat să-i înlocuiască tubul de gaz pentru încărcarea brichetei, iar de aici a izbucnit un conflict spontan, care s-a încheiat cu înjunghierea angajatului.

Tânărul de 18 ani cumpărase tubul de gaz pentru a-și încărca bricheta, însă a încercat returnarea produsului pe motiv că tubul nu mergea. Întrucât vânzătoarea magazinului a refuzat returnarea produsului, tânărul a început să facă scandal, moment în care un angajat al magazinului, în vârstă de 46 de ani, a intervenit pentru a-l potoli. Spiritele nu s-au calmat, iar tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. În urma altercației, nu doar victima a fost rănită, ci și atacatorul.

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, printr-un apel 112, cu pri-vire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc un conflict spontan între doi bărbați. Oamenii legii ajunși la fața locului au reușit să aplaneze conflictul, cele două persoane implicate fiind transporte la Spitalul Județean Constanța. Polițiștii i-au audiat pe cei doi bărbați, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă. 

Comentează știrea

Joker
24 februarie 2017
Atenție

Cap de cal este criminal. Pe unde are proprietăți apar morți suspecte!

Joker
24 februarie 2017
Completare

Angajatul magazinului este un GUNOI INTERLOP subordonat criminalului Cap de cal.

Navigatorul;
24 februarie 2017
rahatul mucegait

Asta este cacatul de magazin unde se vand tigari netimbrate de decenii intregi, fara ca nimeni sa ia masuri? Cacat de magazin care apartine unui politist, din cate am inteles? Iar cacatul de angajat al cacatului de magazin nu stie sa relationeze normal cu un alt om? Sa vorbeasca frumos, fara gesturi de amenintare sau trecere efectiva la fapte penale? Ce daca este copilandru, inseamna ca trebuie sa-l tratezi de sus si sa-l bruschezi? Oricine s-ar fi aparat, in locul lui. Cu cutit sau cu pistol sau cu maceta sau cu tun, daca este necesar...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.416 secunde