Tânărul care și-a bătut patronul pentru că nu i-a dat salariul a ajuns după gratii

9200
Magistrații de la Judecătoria Mangalia au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui Anghel Ciobanu, unul dintre bărbații care și-au bătut patronul pentru că nu le-a plătit salariile.
Totodată, judecătorii au dispus ca ceilalți doi colegi de serviciu care au participat la conflict să fie cercetați în stare de libertate.
Anghel Ciobanu, de 38 de ani, Ionuț Nistor, de 21 de ani, și Vasile Ciobanu, de 42 de ani, lucrează la ferma zootehnică din Dumbrăveni, unde patron este Mihail Marin.
Luni seara, cei trei muncitori s-au dus la barul din sat. După mai multe pahare de alcool, bărbații și-au adus aminte de datoria pe care patronul o are la ei și au căzut de comun acord să se ducă peste el acasă.
Fără să țină cont că se află pe o proprietate privată, ei au intrat în curte și au spart geamul ușii de acces în casă. Au intrat în bucătărie și l-au luat la bătaie pe Mihail Marin. Mai mult, la plecare, supărați că nu au obținut datoria pe care patronul o are la ei, cei trei muncitori i-au luat cheile de la mașină, care se aflau pe masă, și au plecat, însă au fost prinși de polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8807 secunde