Tânărul dispărut în apele mării, căutat în continuare de autorități

267
Tânărul dispărut în apele mării, căutat în continuare de autorități - tanardisparutinapelemarii4iunie-1433439877.jpg
Ieri dimineață, căutările au fost reluate de către oamenii legii pentru a da de urma lui Liviu Tudoran Dragotă, care s-ar fi înecat în Marea Neagră, în stațiunea Costinești. 


Dacă, în cursul zilei de miercuri, scafandrii s-au axat pe zona unde a fost descoperită ambarcațiunea cu care tânărul ieșise pe mare, ieri, aria a fost extinsă. 


"Joi dimineață, scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Dobrogea» au reluat căutările în cazul bărbatului presupus a fi dispărut în apele Mării Negre. Se intervine cu aceleași efective ca în ziua precedentă, alături de o șalupă de intervenție a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM)", a declarat plt. Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea". 


Menționăm că, luni seara, un apel la 112 anunța că un turist care a închiriat o ambarcațiune nu s-a mai întors, iar barca se află la 100 de metri de mal. Liviu Tudoran Dragotă, de 33 de ani, venise la mare singur, în vacanța de Rusalii. Părinții tânărului au venit la mare într-un suflet și nu exclud varianta unui jaf, ținând cont că borseta și telefonul mobil nu i-au fost găsite.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2653 secunde