Tânărul polițist de la Transporturi, rănit în accident, A MURIT! „Este îngerul nostru acum”

4740
Tânărul polițist de la Transporturi, rănit în accident, A MURIT! „Este îngerul nostru acum” - 24septpolitistmort-1600935030.jpg

Articole de la același autor

Tânărul polițist Alin Roșieanu, rănit grav în urma unui accident rutier care a avut loc, la începutul lunii, în Cernavodă, a încetat din viață în această dimineață. Alin Roșieanu era originar din municipiul Motru și lucra ca polițist în cadrul Secției de Poliție Transporturi Cernavodă. În noaptea de 8 spre 9 septembrie, acesta se afla într-o mașină împreună cu un coleg al său, un bărbat de 30 de ani. De menționat că cei doi erau în timpul liber. 


În jurul orei 2.00, pe strada Prelungirea Seimeni, de la marginea orașului Cernavodă, colegul său care se afla la volan a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, ambii au fost răniți grav. 


Alin Roșieanu a fost internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind în stare gravă, iar pentru salvarea lui apropiații au făcut un apel pentru donare de sânge. Dar, în această dimineață, inima lui a încetat să mai bată. 


Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a tânărului, apropiații spunând despre el că era un băiat muncitor, cu un suflet mare!


„Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, au postat prietenii săi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.592 secunde