Taragotul lui Dumitru Farcaș, furat din fața Ateneului Român

174
1
Taragotul lui Dumitru Farcaș, furat din fața Ateneului Român - dsc03425-1401632361.jpg

Articole recomandate

Taragotistul Dumitru Fărcaș a declarat, azi, pentru MEDIAFAX, că taragotul Stowasser, care i-a fost furat ieri, este instrumentul său de suflet, pe care a cântat timp de 55 de ani. "Toată viața am cântat pe acest instrument. Este instrumentul meu de suflet, de 55 de ani cânt pe el", a spus Dumitru Fărcaș.

El a precizat că are și un instrument de rezervă, pe care poate să-l folosească. "Am o rezervă, dar rezerva e rezervă. Ăsta e instrumentul meu de suflet, care m-a consacrat. Cu el am debutat, cu el am cules trofeele și toate titlurile", a spus Dumitru Fărcaș.

Fărcaș a mai spus că taragotul și un acordeon au fost furate dintr-o mașină, care era parcată chiar în fața Ateneului Român din București. El a precizat că nu avea asigurare pe instrumentele furate. Polițiștii fac cercetări pentru a da de urma celor care au furat taragotul și acordeonul, scrie Mediafax.

Comentează știrea

link homepage
6 iunie 2014
link homepage

esmoker Stiri Eveniment : Taragotul lui Dumitru Farcaș, furat din fața Ateneului Român | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online link homepage http://patriciaschroeder.com/dekang-likit/how-does-an-e-liquide-work.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Eveniment : Hoț prins în flagrant
Pagina a fost generata in 0.5795 secunde