Tatăl lui Vlad Pascu a fost pus sub control judiciar

182
Tatăl lui Vlad Pascu a fost pus sub control judiciar - tatalluivladpascuaintratcumotoci-1694704030.jpeg

Articole de la același autor

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri și a rănit alţi trei în localitatea „2 Mai”, a fost pus sub control judiciar după ce, în cadrul perchezițiilor, i-ar fi fost găsite elemente de muniție pe care le deținea în mod ilegal.


Bărbatul a ieșit din sediul DIICOT cu casca pe care o folosește atunci când merge cu scuterul pe cap. Bărbatul nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii. Ba mai mult decât atât, s-a urcat pe motor, iar atunci când a pornit, acesta mai avea puțin și lovea reprezentanții presei.


În urma acestui incident, Poliția Capitalei s-a autosesizat.


„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:
Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă preluat de gandul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5576 secunde