Răzvan Pîrcălabu: „Canotorii ne dau curaj, ne dorim şi noi cât mai mulţi luptători calificaţi la JO de la Paris”

251
Răzvan Pîrcălabu: „Canotorii ne dau curaj, ne dorim şi noi cât mai mulţi luptători calificaţi la JO de la Paris” - lupte-1694703531.jpeg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a declarat, joi că performanţa canotorilor români la CM de la Belgrad, calificarea a 11 echipaje la JO de la Paris, dă curaj sportivilor de la lupte care vor participa între 16 şi 24 septembrie, tot în capitala Serbiei, la Campionatele Mondiale.

El a subliniat că îşi doreşte cât mai mulţi luptători calificaţi la Jocurile Olimpice.

„Am vorbit cu doamna Lipă şi mi-a spus că sportivii de la canotaj ne-au lăsat la Belgrad nişte locuri pentru Paris. Aşa că mergem acolo să le luăm. Este o chestiune extraordinară ce a obţinut canotajul la Mondialele de la Belgrad. Iar asta ne dă şi nouă curaj şi o stare de bine înaintea Mondialelor noastre care sunt tot la Belgrad. Sper să fie de bun augur. Eu nu mai vreau să dau pronosticuri, dar toţi ne dorim cât mai mulţi sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris. E important să mergem la aceste Mondiale cu fruntea sus, cu atitudine şi fără teamă. Sportivii sunt pregătiţi, au avut cele mai bune condiţii, tot ce şi-au dorit. Acum depinde doar de ei. Noi suntem alături de ei şi îi sprijinim şi îi susţinem. Toată lumea va fi cu sufletul la gură şi cu inima curată, pentru că vom avea şi o galerie foarte numeroasă la Belgrad. Pentru că e aproape şi vin foarte mulţi foşti luptători, mulţi colaboratori de-ai noştri, care vin în Serbia să îi susţină pe sportivi”, a afirmat Pîrcălabu.

Preşedintele a menţionat că la această ediţie a Mondialelor se califică la Paris cei mai buni 5 sportivi de la fiecare categorie olimpică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4616 secunde