Răzvan Pîrcălabu, preşedinte FRL: „Îmi pare rău de Andreea Ana”

144
Răzvan Pîrcălabu, preşedinte FRL: „Îmi pare rău de Andreea Ana” - lupte-impresie-1679500473.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat, miercuri, că se aştepta ca România să obţină un număr de 6 medalii, dintre care 2 de aur, 1 de argint şi 3 de bronz, la Campionatele Europene Under-23 de la Bucureşti, dar regretă faptul că Andreea Ana nu a obţinut titlul de campioană la categoria 55 de kilograme.

„A fost o competiţie foarte, foarte utilă pentru sportivii noştri, din toate punctele de vedere. Le-am dat şansa tuturor să lupte, pentru că am înscris echipe complete la toate trei stilurile. Mă aşteptam la aceste rezultate, nu au fost surprize. Mă aşteptam ca Denis Mihai să iasă campion, la fel şi Roxana Capezan, ştiam că se va bate acolo spre titlul european. Îmi pare rău însă de Andreea Ana, care sincer, nici nu mă aşteptam să nu iasă campioană. Păcat, dar asta este, nu suntem roboţi, mai sunt şi astfel de zile”, a spus el.

Preşedintele are în continuare încredere în Andreea Ana şi speră că a învăţat din finala pierdută în faţa suedezei Emma Jonna Denise Malmgren.

„Andreea Ana a fost la limită şi ea oricum este o sportivă foarte valoroasă. Sunt ferm convins că după această finală ea a învăţat ce trebuia să înveţe. În semifinale cu ucraineanca (n.r. - Maria Vinik), Ana nu a stat o secundă, a atacat tot meciul şi a câştigat cu 11-1, după ce în trecut ucraineanca o învinsese. În finală, cu suedeza (n.r. - Emma Jonna Denise Malmgren), Ana a condus cu 4-2 până în ultimele 45 de secunde şi acolo s-a oprit din atac. Dacă ea ataca în continuare câştiga şi dacă mai dura meciul 5 secunde îi făcea acţiune adversarei. Dar meciul s-a terminat exact când ea a contraatacat. Asta e lecţia ei, trebuie să atace din primul minut până la sfârşit”, a explicat oficialul FRL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0886 secunde