România a obţinut două medalii de bronz la Europenele de lupte grappling de la Bucureşti

187
România a obţinut două medalii de bronz la Europenele de lupte grappling de la Bucureşti - lupte-romania-1678717588.jpg

Articole de la același autor

România a câştigat două medalii la Campionatele Europene de grappling, desfăşurate în weekend la Bucureşti, înaintea Campionatelor Europene de lupte, care au loc în perioada 13-19 martie la Sala Polivalentă.

O medalie de bronz a cucerit Claudiu Andrei Pătru la grappling gi, cat. 92 kg, după ce l-a învins în meciul decisiv pe italianul Manuel Pilato.

Cealaltă medalie a fost câştigată de Anca Cubleşan, victorioasă în meciul decisiv în faţa conaţionalei Alina Adriana Corbeanu la grappling, cat. 53 kg. Alţi şase sportivi români au luptat pentru bronz, dar au pierdut confruntările.

La grappling gi, masculin, Alexandru Dorin Mezei a fost învins la cat. 66 kg de polonezul Wojciech Jan Pajak, clasându-se pe locul cinci. În limitele cat. 77 kg, Marvin Gilbert Belecciu a fost întrecut de Djabrail Djabrailov (Franţa), în timp de Dinu Silviu Bucaleţ a pierdut şi el în faţa unui francez, Pierre Manzo meciurile pentru bronz.

În competiţia feminină de grappling gi, Ioana Hanaş a fost învinsă de Kristina Rau (Germania), în meci pentru bronz la cat. 53 kg. La cat. cat. 58 kg, Leyla Shebel a pierdut meciul pentru poziţiile 3-4 cu ucraineanca Diana Grigorenko.

La grappling, în cadrul cat. 66 kg, polonezul Wojciech Jan Pajak l-a învins în duelul pentru bronz pe Ovidiu Dorin Jimborean.

La Campionatele Europene de grappling, un sport de contact nou care îmbină luptele, judo, sambo, ju-jitsu brazilian şi alte stiluri, România a fost reprezentată de sportivi legitimaţi la Federaţia Română de Kempo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7466 secunde